Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Tensió entre policia i manifestants a les portes de la seu de la CUP a Barcelona

Durant la Macrooperació de la Guàrdia Civil sense precedents pel referèndum contra diferents conselleries i seus de la Generalitat en la que s’haurien detingut 14 persones, hi hauria una cintena d’investigats i s’haurien fet 41 escorcolls. Entre els detinguts hi ha el secretari d’Hisenda, Josep Lluís Salvadó, i el secretari general de la vicepresidència Josep Maria Jové.

Els agents estarien buscant documentació relacionada amb la celebració del referèndum de l’1 d’octubre per ordre del jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona. La causa està oberta pels delictes de desobediència, prevaricació i malversació i són una vintena els investigats.

Els agents de la Guàrdia Civil han entrat a primera hora del matí a la Conselleria d’Economia de la Generalitat, a la Rambla de Catalunya. Acompanyats d’un secretari judicial, els agents haurien entrat a la direcció de la hisenda catalana, que ha quedat precintada. Molts treballadors han sortit del departament i d’altres s’han quedat dins.

Cap el migdia una quinzena d’advocats amb armilles verdes han intentat arribar a les portes d’Economia.
A la seu de la CUP hi ha hagut moments de tensió entre els concentrats i agents de la Policia Nacional antidisturbis uniformats

x Close

Segueix