Press "Enter" to skip to content

Ja pots saber ON VOTARÀS el proper 1 d’octubre! Consulta en aquest web el teu col·legi electoral 🗳

En cas de voler participar en el referèndum de l’1 d’octubre, on t’hauràs d’adreçar per exercir el dret a vot? El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet públic a través de Twitter l’adreça web en la qual es pot consultar aquesta dada, molt rellevant per saber quin tipus de locals hi haurà habilitats.

Un cop dins la pàgina web, l’usuari s’ha de desplaçar fins l’espai on hi posa “On votar” i, en el menú que s’obre, introduir el DNI, la data de naixement i el codi postal.

onvotar.garantiespelreferendum.com

L’Ajuntament de Barcelona encara no ha detallat una resposta formal a la informació facilitada a Twitter pel president de la Generalitat sobre on es podrà votar l’1-O. Fonts municipals han exposat a NacióDigital que l’entesa entre el consistori i la Generalitat es basa en el principi de “no posar en risc ni la institució ni els treballadors municipals”. Tanmateix, consultant el registre facilitat pel Govern, a Barcelona hi ha disposició locals municipals, un extrem no confirmat en cap moment pel govern d’Ada Colau.

Comentaris

4 Comments

 1. Rosa María Cuyas Rosa María Cuyas 21 de setembre de 2017

  No hi puc entrar.

 2. Francesc Xavier Lladonosa Montull Francesc Xavier Lladonosa Montull 21 de setembre de 2017

  He mirat el lloc a on em toca votar i me contesta “No s’ha trobat cap registre corresponent a les dades introduïdes.”
  Per cert, si os serveix de informació, a mi sempre me toca al casal de Albatàrrec.

  • Toni Toni 21 de setembre de 2017

   A mi em passa el mateix.

 3. Albert Albert 21 de setembre de 2017

  A mi em fa el mateix “No s’ha trobat cap registre corresponent a les dades introduïdes”. Sempre he votat a Badalona i no sé pq no em deixa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.