Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

L’Instagram de Mariano Rajoy esclata de missatges a favor del dret a decidir

El compte del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a Instagram s’ha omplert aquest dijous al vespre de missatges a favor del dret a decidir de Catalunya. A l’última imatge que ha penjat Rajoy, amb frases de la seva intervenció d’aquest dimecres sobre l’operació policial a Catalunya, milers d’usuaris hi han fet comentaris a favor del referèndum, amb el predomini de “Volem votar” i “Votarem”.

Fent una ullada al compte de Rajoy es pot comprovar que les seves publicacions tenen força comentaris, però normalment sempre menys de mil. Aquest darrer missatge ja ha superat els 75.000 comentaris en una mica més de 24 hores.

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aneu a la barra d'eines