[VÍDEO] La policia reprimeix a Tarragona a una persona que havia estat ferida i anava a l’ambulància

2 thoughts on “[VÍDEO] La policia reprimeix a Tarragona a una persona que havia estat ferida i anava a l’ambulància”

  1. Desgraciadamente en España hay mucha gente sin una pizca de cultura y esto hizo que votaran a un gobierno donde la mayoría de políticos nadan en la corrupción y donde el que lo preside es un ignorante Por esto no me extraña en absoluto que Catalunya no quiera formar parte de este país

  2. impensable que una cosa aixi passes en aquest segle, tornem a l´època d´en Franco on las represións las feien els “grissos” ara ho fà la Policia Nazional i la Guardia inCivil, es repugnant tot el que s´ha viscut aquest Diumenge a Catalunya, ja només ens queda fotre el camp de espanya i formar la República Catalana on, de ben segur, el civisme i la tolerància així com la convivència seràn primordials per fer de la nostra estimada Catalunya un bon lloc per viure en pau i justicia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.