Insultos, abucheos y gritos de “traidores”, “basura” y “no sois nuestra policía” al furgón de los Mossos en Plaça Catalunya.

Milers de persones omplen el centre de Barcelona per participar en la marxa a favor de la unitat d’Espanya i en contra de la independència de Catalunya, convocada per Societat Civil Catalana (SCC).

La manifestació, que té com a lema “Prou: recuperem el seny!”, ha començat a les 12 del migdia a la plaça Urquinaona i baixarà per la via Laietana, passarà per Marquès de l’Argentera i el pla de Palau fins a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, davant de l’entrada del Parc de la Ciutadella. És allà on s’ha instal·lat l’escenari des d’on faran els parlaments l’escriptor Mario Vargas Llosa i l’exministre socialista Josep Borrell.

Més d’una hora abans de l’hora fixada per l’inicia, ja hi havia centenars de persones concentrades al voltant de la plaça Urquinaona i també a Via Laietana.

Vídeo Alex Cubero.

1 thought on “Insultos, abucheos y gritos de “traidores”, “basura” y “no sois nuestra policía” al furgón de los Mossos en Plaça Catalunya.”

  1. Los Mossos son nuestra. Policia y siempre lo seran No estos que han enviado el Gobierno con las ordenes de ir a por ellos ahun es la hora que se hayan pronunciado por los heridos que hubieron esto es tener mala sangre en el cuerpo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.