Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Diguem la veritat d’una vegada: La còmoda i la incòmoda, la il•lusionant i la que no volem sentir.

The economist ho acaba de publicar.
La UE farà el que sigui perquè la seva Europa dels Estats no tingui un gra gegant “de moral” que posi en perill el seu Statu Quo, i a Catalunya, a partir de les càrregues policials que han donat la volta al món, l’han convertit en un país construït des de la moral, la ètica i ara, des de la repressió.
Catalunya no truca a la porta només des del diàleg, sinó que ho fa des de la riquesa i l’emprenedoria multisectorial, i aquest és l’aspecte que més fot al vell continent.
També segons The Economist, què passarà si, tot i l’esforç unànime de la Unió per impedir-ho, Catalunya decideix proclamar-se independent?
Doncs senzill… Immediatament “Dónde dije digo, digo Diego” i en fila índia, i un país darrera l’altre, començaran a acceptar-nos, pregant-nos això sí, que ens fem càrrec del germanet abandonat, ja que tot i ser més grandot també resultava menys espavilat.
I… Què fem ara amb totes les empreses que han canviat la seu social? Res
Algú ha sentit a una sola d’elles carregar contra la independència mentre marxaven? Ni una!
Què estrany, no???
Fàcil, demà passat, quan vulguin operar a Catalunya hauran de regularitzar de nou la seva presència, i ningú mossega la ma que li donarà de menjar.
I movent la cua les sentirem dir: Bup, Bup!!! (Quan abans deien: Guau, Guau!)

Lluis Carrasco

Comentaris

3 Comments

  1. Sana Sana

    Totalment d’acord , podem ser perfectament independents i per descontat que ens vindran a trucar a la porta , pero no els que han marxat només sino empreses extrenjeres estant ara ja desitjant entrar a catalunya dónar feina i riquesa a catalunya , pero ens ho amaguen perque no els interessa , la comunitat europea es un altre esgraó dictador que no serveix només per posar pals a les rodes, soms un pais ric i culte i la comunitat europea vol seguir menjan de la nostre riquesa que per desgracia a nosaltres ens deixa en forma de pobresa, per tant no els necessitem ni ens fan cap bé i ells ho saben i tenen por

  2. Dragó Dragó

    Quin problema hi veieu en què una empresa privada decideixi on vol estar ubicada? No sou tan “tolerants” com per entendre que el capital el que busca és seguretat? Se us veu massa el llautó, o estàs amb el procés o ets un mal català. Per cert, fa 20 anys que sóc mosso d’esquadra i espero que el president sigui valent (per primer cop a la seva vida) i admeti que NO va declarar la independència; si torna a mentir només espero que ens intervinguin i deixem de ser una policia polititzada.

  3. Toni Toni

    Hola. No em sembla que hagis dit res que no volguem sentir els independentistes…tot sona a música celestial. M’he perdut res?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aneu a la barra d'eines