[ÚLTIMA HORA]La UAB denuncia la manipulació d’«Espejo público» d’Antena 3

La Universitat Autònoma de Barcelona ha denunciat al Consell de l’Audiovisual i al Col·legi de Periodistes la manipulació i la manca d’ètica periodística del programa “Espejo Público” d’Antena 3 emès el dia 13 d’octubre.

El programa, que presenta la periodista Susana Griso, va publicar un vídeo que va incendiar la xarxa. S’hi podien veure tres estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona que explicaven sentir-se amenaçades per grups independentistes. Tot i que asseguraven que no hi havia hagut violència física, deien que eren víctimes d’insults i amenaces. Per això, remarcaven que tenien ganes de marxar del centre universitari, perquè hi havia moments que ho passen realment malament.


Segons informa Naciodigital.cat el que no va dir Antena 3 és que precisament una de les estudiants és membre de Joves Societat Civil Catalana i fa pocs dies estava en un debat a BBC Espanya amb una jove d’Universitats per la República. En l’entrevista se’ls demana per la tensió i en aquest cas, no anomena cap mena de problema a la universitat.

2 thoughts on “[ÚLTIMA HORA]La UAB denuncia la manipulació d’«Espejo público» d’Antena 3”

  1. Susaneta no et dona vergonya, de fer aquestes manipulaciòns contra la teva Terra? dèixa de inflar-te els morros i reparar-te la cara, que els anys no perdonan, i no fàixis tantes “monades” y pósses fictìcies, per la teva tv. sentim fàstic de que siguis catalana, sort que la teva audiència entre els autèntics cataláns es mìnima.

  2. Marca borbónia. Quanta gent estan malvant amb les seus mentides i terrorismes. Tot i que l’afluència a TV3 ja és constant i molt aclaridora. La gent que vol estar informada veu TV3. En franco passava igual, conten. Calia llegir entre línies. Per cer en contaren que una contrasenya que va ser molt famosa, deia: Un “fresco procedente del norte domina en toda españa”. El “fresco” que tenim ara també domina en tota borbònia. La història torna a repetir-nos les lliçons del passat fent les presents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.