El comunicat de Mossos per la independència sobre la situació actual de Catalunya

Davant la decisió presa pel govern de l’estat espanyol aprovant l’aplicació de l’article 155 de la constitució, que significa el pitjor atac a la democràcia i a Catalunya des de la dictadura, Mossos per la independència exposem:
– L’autoritat representativa i que reconeixem com a nostre és el President Carles Puigdemont, el conseller Quim Forn i el govern escollit democràticament per tots els catalans en unes eleccions democràtiques.
– Les lleis que emanen del Parlament de Catalunya i dels seus representants, seran en tot moment les lleis que tinguin validesa al nostre país.
-El nostre posicionament és al costat de la ciutadania i dels seus drets fonamentals i les seves llibertats.
-No compartim la repressió efectuada per les FCSE realitzades durant la realització del referendum el passat 1 d’octubre, que van alterar la convivència i la normalitat en la ciutadania, creant un peoblema on no n’hi havia cap.
– Condemnem les agressions que van patir els ciutadans de Catalunya per exercir un dret bàsic com és exercir lliurement el vot. I oferim el nostre suport a les víctimes de la repressió.
– La posició que ha adoptat el Gobierno d’Espanya, amb el vistiplau de Felip VI, negant el diàleg reclamant per Catalunya i les institucions europees, i finalment la opció d’aplicar l’article 155 sobre Catalunya, representa de facto un cop d’Estat a la legalitat vigent, que demanen respectar però que s’estan saltant per oprimir novament Catalunya, com han fet al llarg de la història.
Som i serem del poble de Catalunya i sempre estarem al seu servei.

Mossos per la independència

11 thoughts on “El comunicat de Mossos per la independència sobre la situació actual de Catalunya”

  1. Estic d’acord en posar la data, però tampoc s’ha de filar tant prim,. Parla l’article de l’aprovació del 155. L’article no pot ser més allà de 3 ò 4 dies a tot estirar. Es ben actual.

  2. Muchisimas gracias por estar al lado de vuestra gente, no soy Catalana, pero llevo casi la mitad de mi vida aqui, y nunca he tenido ningún problema con nadie, a la vista esta que me casé con un catalán y téngo un híjo catalán, y me siento muy orgullosa de estar aqui, soy malagueña, pero mi corazón pertenece a Catalunya, sin menospreciar a mi tierra, por supuesto, VISCA CATALUNYA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.