Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Pablo Casado PP «I què, què és això de ser català?» i fa esclatar Twitter

Nova polèmica de Pablo Casado, vicesecretari de Comunicació del PP, amb Catalunya pel mig. Fa uns dies, el popular ja va aixecar la caixa dels trons amb l’advertència a Puigdemont, que si declarava la independència de Catalunya podia acabar “com el que la va declarar fa 83 anys”, en referència a l’expresident de la Generalitat Lluís Companys, que va ser detingut juntament amb el seu Govern després de proclamar l’Estat Català, i que el 1940 va ser afusellat pel règim de Franco.

Comentaris

3 Comments

  1. Agustín Agustín 24 d'octubre de 2017

    ¿Como se puede hablar de distendir la tensa situación política actual, buscar vías de salida con las intervenciones de esta joven camada pepera encabezada por este tipejo y la señorita catalana Levy?…Lo de este joven es un insulto a la inteligencia y una provocación a la convivencia..

  2. Pepita Pepita 25 d'octubre de 2017

    Ser catalan és sentirse de una tierra de gente tolerante,amable , respetuosa,trabajadora y culta .,Te enteras lumbreras!!!!!

  3. Irizar Irizar 26 d'octubre de 2017

    Yo creo que no es consciente ni de lo que ha dicho. hasta ahí llega su estulticia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.