[VÍDEO] Pablo Casado PP «I què, què és això de ser català?» i fa esclatar Twitter

Nova polèmica de Pablo Casado, vicesecretari de Comunicació del PP, amb Catalunya pel mig. Fa uns dies, el popular ja va aixecar la caixa dels trons amb l’advertència a Puigdemont, que si declarava la independència de Catalunya podia acabar “com el que la va declarar fa 83 anys”, en referència a l’expresident de la Generalitat Lluís Companys, que va ser detingut juntament amb el seu Govern després de proclamar l’Estat Català, i que el 1940 va ser afusellat pel règim de Franco.

3 thoughts on “[VÍDEO] Pablo Casado PP «I què, què és això de ser català?» i fa esclatar Twitter”

  1. ¿Como se puede hablar de distendir la tensa situación política actual, buscar vías de salida con las intervenciones de esta joven camada pepera encabezada por este tipejo y la señorita catalana Levy?…Lo de este joven es un insulto a la inteligencia y una provocación a la convivencia..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.