[VÍDEO]Enxampada en directe d’Ana Pastor a Girauta per mentir sobre el robatori d’armes a Catalunya i esclata Twitter

El portaveu parlamentari de Ciutadans va intentar culpar la periodista Mayka Navarro, però li va sortir el tret per la culata.
El independentisme, la dreta espanyola i la crispació social, han fomentat l’auge de rumors relatius a Catalunya per part d’ambdues faccions. El portaveu parlamentari de Ciutadans, Juan Carlos Girauta, ha estat el protagonista d’una de les últimes i més polèmiques “fake news”. Durant el programa de El Objetivo, presentat per Ana Pastor, Girauta va assegurar que durant les manifestacions davant la Conselleria d’Economia del dia 20 de setembre, assistents a la concentració “es van dur armes” d’un vehicle de la Guàrdia Civil.

La mateixa Pastor li va recriminar que “en la sentència no es parla d’armes”, i li va preguntar si aquesta informació la maneja Ciutadans. Girauta va assegurar llavors que “aquesta informació està publicada en tots els diaris. Es van dur armes “, al que la presentadora replica que” en la sentència de l’Audiència Nacional diu que les armes no es van tocar “.

3 thoughts on “[VÍDEO]Enxampada en directe d’Ana Pastor a Girauta per mentir sobre el robatori d’armes a Catalunya i esclata Twitter”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.