Primera victòria del Girona contra un equip “Estranger” i la piulada de Puigdemont …

El Girona va derrotar el Reial Madrid a Montilivi (2-1) en el partit corresponent a la 10a jornada de la Lliga Santander. El conjunt de Pablo Machín va remuntar el gol inicial d’Isco per als blancs, gràcies als gols de Stuani i Portu. Amb aquesta històrica victòria, la primera en Lliga per al Girona -mai abans s’havia enfrontat a Primera al conjunt blanc- deixa als de Zidane a vuit punts del Barcelona, ​​que segueix líder, mentre que el Madrid no passa de la tercera posició. El gran treball defensiu del Girona unit a l’esforç físic de tot el col·lectiu va aturar les escomeses d’un Madrid que no va trobar els recuersos necessaris per solucionar un partit que se li va posar de cara. Amb aquesta victòria el Girona es col·loca onzè amb 12 punts.

El president Puigdemont ha fet un tuit felicitant el triomf del Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.