Press "Enter" to skip to content

Ada Colau: “Descarto presentar-me a les eleccions a la Generalitat de Catalunya i Xavier Domènech, el coordinador general de Catalunya en Comú

L’alcaldessa s’ha descartat completament com a candidata a liderar la formació als comicis.

Colau també ha destacat que a les eleccions del 21 de desembre seria bo que s’hi presentessin tots els partits, inclosos els independentistes. I ha puntualitzat que “hauria estat millor que les hagués convocat el president Puigdemont”. L’alcaldessa considera que Puigdemont hauria de donar explicacions sobre la situació en què es troba el país, després de la declaració de divendres passat.
El coordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, encapçalarà, gairebé amb tota seguretat, la candidatura d’aquesta formació a les eleccions del 21 de desembre, convocades pel govern espanyol a través de l’article 155 de la Constitució. L’altra coordinadora del partit, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ho ha donat per fet, en una entrevista a “Els matins” de TV-3, a l’espera de la confirmació final dels òrgans del partit.

“Hi ha un consens absolut en què la millor persona per representar el nostre espai polític és Xavier Domènech, amb qui tenim plena confiança. Creiem que és un tipus de persona que pel que necessitem ara, que és fer ponts, avançar en autogovern en sobirania però també en agenda de drets socials que fa massa temps que està aparcada. No tinc cap mena de dubte que seria el millor candidat”

x Close

Segueix