Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Puigdemont i part del seu govern són a Brussel·les, “en un entorn segur i discret”

El president Puigdemont i part del seu govern, que el govern espanyol considera cessat, són a Brussel·les, segons ha pogut saber TV3. Puigdemont podria fer un missatge aquesta tarda des de la capital belga.

Segons informa TV3 en referència a aquest viatge, el coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maíllo, ha assegurat que es tracta d’un “acte desesperat, un disbarat”.

La notícia l’hem sabut coincidint amb la compareixença del fiscal general de l’Estat, que ha fet pública la querella que ha presentat contra ell i contra tots els membres del govern i la de la mesa del Parlament per rebel·lió, sedició i malversació.

Recordem que aquest diumenge el primer ministre belga va negar que pensin concedir asil polític a Puigdemont. Charles Michel va desmentir d’aquesta manera el seu secretari d’Estat d’Asil i Immigració, que havia assegurat que podien fer-ho per evitar un judici injust al president de la Generalitat.

Aquest matí, a primera hora, Puigdemont ha sorprès tothom amb una enigmàtica publicació a Instagram que, acompanyada d’un simple “bon dia”, mostrant part del Palau i de cel.

x Close

Segueix