Gabriel Rufián fa esclatar Twitter amb aquesta piulada sobre la nova samarreta ‘republicana’ d’Espanya i el foro de la Guàrdia Civil li respon això

Queden set mesos per al començament del Mundial de Rússia 2018. Les últimes places per a la cita es decidiran els pròxims dies, però Espanya ja hi té garantida la seva presència. La selecció espanyla està tancant els principals detalls de cara a la cita. Entre ells figura el de l’equipació dels jugadors de Julen Lopetegui i Gabriel Rufián ha aprofitat per fer aquesta piulada .

1 thought on “Gabriel Rufián fa esclatar Twitter amb aquesta piulada sobre la nova samarreta ‘republicana’ d’Espanya i el foro de la Guàrdia Civil li respon això”

  1. A espanya indigna més l´esperit de superació dels catalans, que el PP i el PSOE (el règim) hagin portat el país a la ruina.
    I després perque ens avegonyim de ser españols, 40 anys de democracia i seguim sent l´áfrica d´europa. i dir que el morat també es el color de les feministes, de les igultats, de la tolerancia…….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.