Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ARA MATEIX] Milers de persones participen en la marxa “per la llibertat dels presos polítics”

Barcelona viu aquest dissabte una nova mobilització, massiva, per reclamar l’alliberament de Junqueras, dels set consellers empresonats i dels presidents de les entitats civils sobiranistes, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Està organitzada per l’ANC i Òmnium Cultural, que volen que sigui una marxa equiparable a les grans diades de l’Onze de Setembre.

L’organització ha demanat als assistents a la concentració que portin un llaç groc en record dels polítics i agents socials que són a la presó.

La manifestació ha començat a les 5 de la tarda a la cruïlla del carrer Marina i el carrer Pujades de Barcelona i han baixat en direcció al mar fins a l’avinguda d’Icària, on s’ha instal·lat l’escenari i on es faran els parlaments.

De fet, la manifestació ha ocupat més del que es preveia en un primer moment i s’ha hagut de tallar l’Avinguda Diagonal, ja que ha arribat fins a pare Claret. A més, molta gent no ha pogut arribar fins on té lloc la marxa perquè el metro està col·lapsat i és impossible accedir-hi.

Allà, s’hi projectaran vídeos amb missatges des de Brussel·les del president Puigdemont i dels seus consellers, i es llegiran cartes de tots els consellers i dels presidents de l’ANC i d’Òmnium empresonats. També hi haurà actuacions musicals.

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aneu a la barra d'eines