Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Els mòbils il·luminen el moviment de suport als presos polítics

El canvi d’hora no ha pogut enfosquir el moviment d’aquesta tarda a Barcelona per demanar la llibertat dels presos polítics. Milers de persones han il·luminat el carrer Marina de la capital Catalana enmig de proclames per la llibertat dels consellers i els líders independentistes empresonats, el retorn de mig govern exiliat i la defensa de la república.

Familiars dels dirigents presos i de la resta de membres del Govern exiliats han encapçalat la marxa. En una segona capçalera, han desfilat representants polítics de formacions com ERC, el PDeCAT, la CUP, Catalunya en Comú o el PNB. També l’exsecretari general de Podem Catalunya, Albano Dante Fachín

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aneu a la barra d'eines