Albiol fa esclatar Twitter amb aquesta piulada sobre Puigdemont i Junqueras

El lider del PP Catalá ha tornat a carregar conta el independentisme amb aquesta piulada i ha fet esclatar la xarxa.

2 thoughts on “Albiol fa esclatar Twitter amb aquesta piulada sobre Puigdemont i Junqueras”

  1. Si Brussel’les ha permés a Rajoy aplicar el 155 amb la condició de que convoqués eleccions, és perquè aquest els ha dit que la majoria catalana no és independentista. Ara bé, si el 21D surt una clara majoria separatista Brussel’les haurà de negocià l’independencia, no pot deixar que el món vegi que Europa no és demócrata………No perdeu l’esperança, la majoria que surti de les urnes decantarà definitivament el futur. Si guanyem no hi haurà més 155, si perdem, tenim 155 per molt de temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.