[ARA MATEIX]Mor el fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza

El Fiscal General de l’Estat, Jose Manuel Maza, ha mort a l’Argentina. Maza estava està ingressat greu en una clínica de Buenos Airesper un problema renal i una infecció generalitzada, que s’ha agreujat per la seva condició de diabètic, segons fonts del govern argentí.

Maza era a l’Argentina per participar en una trobada de fiscals de l’Amèrica Llatina. Divendres s’havia de trobar amb el ministre de Justícia argentí. Abans de la trobada, es va desmaiar i el van ingressar a la clínica Bazterrica

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha confirmat la mort de Maza a través de les xarxes socials:

El president espanyol, Mariano Rajoy, també ha expressat el seu condol per la mort de Maza

1 thought on “[ARA MATEIX]Mor el fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza”

  1. Potser amb una Catalunya ja independenta, aquest senyor hauria tingut temps de curar-se com cal. Com aviat serem República catalana, cap fiscal general espanyol passarà els seus dies i les seves nits a perseguir els polítics catalans, d’aquesta manera podran gaudir d’una Espanya cada dia més espanyola, i nosaltres ho veurem de lluny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.