El Vídeo de “Playground” sobre el referèndum de l’1 d’octubre a Catalunya que fa furor a internet

La Revista Digital PlayGround que va néixer el 2008 amb la finalitat de ser una finestra oberta al futur de la música, però també a la resta de fenòmens culturals connectats a ella, Avui és un mitjà de comunicació per a ments despertes que parla de la nostra generació: la nostra missió és comunicar l’actualitat des d’una mirada creativa, moderna i sense complexos ha penjat al seu web aquest vídeo sobre el referèndum de l’1 d’octubre a Catalunya que fa furor a internet que porta gairebé 4.000.000 de visualitzacions a la xarxa.

La brutalidad policial contra el referéndum catalán será investigada.

Publicado por PlayGround en Lunes, 2 de octubre de 2017

1 thought on “El Vídeo de “Playground” sobre el referèndum de l’1 d’octubre a Catalunya que fa furor a internet”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.