Press "Enter" to skip to content

[AUDIO]Cárdenas a Rufián: “Caradura, sinvergüenza, Judas, matón de twitter, nene, racista, te lo diría a la cara pero te faltan huevos para aceptar un cara a cara”

El locutor català té una guerra amb l’independentisme. TVE té previst renovar-però no li permet fer proclames polítiques en Hora Punta. Javier Cárdenas té, però, un altre altaveu: el seu programa de ràdio a l’emissora musical del Grup Planeta: Europa FM. Aquesta setmana a Aixeca’t i Cárdenas ha hagut un moment tens. Cárdenas explotava contra el diputat d’ERC al Congrés dels diputats per seguir sent diputat. Ja fa temps que se les tenen a twitter però ara la baralla ha pujat el to. Escolteu 2 minuts de molta ira contra Gabriel Rufián:

Li retreu que cobri “set mil euros” mensuals per ser diputat “del Regne d’Espanya”. Considera que “ha ajudat a destozar Catalunya sencera” i li dedica un uns minuts d’insults al seu programa de radio: “Caradura, pocavergonya, Judes, pinxo de twitter, nen, racista, t’ho diria a la cara però et falten ous per acceptar un cara a cara”. Castanyes a ERC i una bufetada a la CUP per presentar-se a les eleccions del 21-D quan algú es va plantejar no fer-ho ja que les convocava Rajoy. Cárdenas té per a tots excepte per al PSC. Un tuiter va enxampar Javier Cárdenas i Miquel Iceta menjant aquesta mateixa setmana:

Segons informa ElNacional.cat, no està a temps per incorporar-se a la llista del 21-D amb el PSC i Unió. Si Puigdemont té a Pilarín Bayés, Iceta podria haver-se reforçat no només amb Espadaler sinó facilitant un escó a Javier Cárdenas al Parlament de Catalunya.

Comentaris

10 Comments

 1. Una de Calaf Una de Calaf 26 de novembre de 2017

  Cárdenas, ets un imbècil!!! Rufian et dona mil voltes!!! i un dia, t ho demostrarà!!!

  • Anònim Anònim 26 de novembre de 2017

   Este cardenas lo que quiere esvUdiebncia llevando a rufian,el.mayor rufian es elcuando en un programa que no duro mucho secreia de los imbeciles que traia,y eso era de miserables.

  • Anònim Anònim 27 de novembre de 2017

   Imbècil es poc .lo increible es com pot estar de locutor cuan no se enten ni la mitat del que diu

 2. Carina Carina 26 de novembre de 2017

  Aquests comentaris tan apassionats ( amb aquesta veu dolça), aquests interès que mostra tan intens, pel Gabriel Rufian, senyalen que ha estat seduit de cap a peus. Potser també enamorat??? Ja passa, jaaa

 3. Josep Mª Teixido Josep Mª Teixido 26 de novembre de 2017

  Tú comentas el sou d’en Rufian, i el teu?: 40.000 € per programa, no se que es pitjor, a la fí tots dos cobreu del Estat.

 4. Anònim Anònim 26 de novembre de 2017

  Ke passa ke la gente no puede cambiar de opinionjjjjjjj

 5. Anònim Anònim 26 de novembre de 2017

  Todo eso lo has dicho del tirón o, cómo es habitual, te han hecho un corta pega, con tijera y cola?

 6. Anònim Anònim 26 de novembre de 2017

  Cardenas,el puede ser mal politico pero eres lo peor , en mayusculas.nene.
  A por cierto ves a un LOGOPEDA te hace mucha pero k mucha falta
  Besitos

 7. Laura Laura 26 de novembre de 2017

  Primer de tot haurás d’aprendre a parlar, un profesor de dicció no et vindria gens malament. I després ordenar un discurs coherent, com pertoca als periodistes que ho son de veritat. D’altra banda el que cobra en Rufián s’ho meréix . En canvi jo a tú et pagaria 2 euros amb noranta vuit cèntims al mes o potser encara sería massa …

 8. Luis Luis 26 de novembre de 2017

  Cárdenas algo espabilado. …demasiada boca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.