[AUDIO]Cárdenas a Rufián: “Caradura, sinvergüenza, Judas, matón de twitter, nene, racista, te lo diría a la cara pero te faltan huevos para aceptar un cara a cara”

El locutor català té una guerra amb l’independentisme. TVE té previst renovar-però no li permet fer proclames polítiques en Hora Punta. Javier Cárdenas té, però, un altre altaveu: el seu programa de ràdio a l’emissora musical del Grup Planeta: Europa FM. Aquesta setmana a Aixeca’t i Cárdenas ha hagut un moment tens. Cárdenas explotava contra el diputat d’ERC al Congrés dels diputats per seguir sent diputat. Ja fa temps que se les tenen a twitter però ara la baralla ha pujat el to. Escolteu 2 minuts de molta ira contra Gabriel Rufián:

Li retreu que cobri “set mil euros” mensuals per ser diputat “del Regne d’Espanya”. Considera que “ha ajudat a destozar Catalunya sencera” i li dedica un uns minuts d’insults al seu programa de radio: “Caradura, pocavergonya, Judes, pinxo de twitter, nen, racista, t’ho diria a la cara però et falten ous per acceptar un cara a cara”. Castanyes a ERC i una bufetada a la CUP per presentar-se a les eleccions del 21-D quan algú es va plantejar no fer-ho ja que les convocava Rajoy. Cárdenas té per a tots excepte per al PSC. Un tuiter va enxampar Javier Cárdenas i Miquel Iceta menjant aquesta mateixa setmana:

Segons informa ElNacional.cat, no està a temps per incorporar-se a la llista del 21-D amb el PSC i Unió. Si Puigdemont té a Pilarín Bayés, Iceta podria haver-se reforçat no només amb Espadaler sinó facilitant un escó a Javier Cárdenas al Parlament de Catalunya.

10 thoughts on “[AUDIO]Cárdenas a Rufián: “Caradura, sinvergüenza, Judas, matón de twitter, nene, racista, te lo diría a la cara pero te faltan huevos para aceptar un cara a cara””

    1. Este cardenas lo que quiere esvUdiebncia llevando a rufian,el.mayor rufian es elcuando en un programa que no duro mucho secreia de los imbeciles que traia,y eso era de miserables.

  1. Aquests comentaris tan apassionats ( amb aquesta veu dolça), aquests interès que mostra tan intens, pel Gabriel Rufian, senyalen que ha estat seduit de cap a peus. Potser també enamorat??? Ja passa, jaaa

  2. Primer de tot haurás d’aprendre a parlar, un profesor de dicció no et vindria gens malament. I després ordenar un discurs coherent, com pertoca als periodistes que ho son de veritat. D’altra banda el que cobra en Rufián s’ho meréix . En canvi jo a tú et pagaria 2 euros amb noranta vuit cèntims al mes o potser encara sería massa …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.