El Vídeo de “Playground” sobre les morts relacionades amb la trama Gürtel que encén la xarxa

La Revista Digital PlayGround que va néixer el 2008 amb la finalitat de ser una finestra oberta al futur de la música, però també a la resta de fenòmens culturals connectats a ella, Avui és un mitjà de comunicació per a ments despertes que parla de la nostra generació: la nostra missió és comunicar l’actualitat des d’una mirada creativa, moderna i sense complexos ha penjat al seu web aquest vídeo sobre les morts relacionades amb la trama Gürtel i que té al Partit Popular contra les cordes, el vídeo compta amb més 6000000 de visualitzacions i fa furor a la xarxa.

Los otros números de la Gürtel: 7 muertes y un coma en 3 años.

Publicado por PlayGround en viernes, 25 de noviembre de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.