Press "Enter" to skip to content

Albert Rivera encén la xarxa amb aquesta piulada sobre catalanes, fachas y españoles.

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha fet avui una crida a la mobilització perquè els no independentistes vagin a votar el pròxim 21 de desembre perquè, ha dit, “si aconseguim una participació històrica, guanyarem ‘,’ si anem a votar, que tremolin Puigdemont i Junqueras perquè guanyarem “.

Durant la seva participació en un acte de presentació de l’equip del seu partit per a les pròximes eleccions catalanes, Rivera ha assegurat que la “gran batalla” del 21 de desembre és mobilitzés perquè els separatistes “tenen por a les urnes de veritat”, als vots que valen igual ja que es mobilitzin els no independentistes.

Per a Rivera, Ciutadans és l’únic partits que pot guanyar a ERC a les urnes i ha demanat al líder del PSOE, Pedro Sánchez, que no segueixi “pel camí d’insultar Ciutadans”. “Ara resulta que els que volem seguir sent espanyols som fatxes”, ha retret Rivera, que ha assegurat que els votants del PSOE i de Ciutadans “no són fatxes, són votants que volen seguir sent espanyols”.

També ha criticat el PSC del que ha dit que pretén ser “una mala còpia dels nacionalistes i una mala còpia no guanya eleccions”.

Rivera ha assegurat que, en la propera campanya electoral, es juga també el model de societat per a tot Espanya perquè sense un model constitucionalista no es podran resoldre els problemes reals del país.

x Close

Segueix