Press "Enter" to skip to content

Cifuentes encén Twitter amb aquesta vergonyosa piulada: “Todo el procés en una sola noticia, alpinistas con esteladas rescatados por la Guardia civil.”

La presidenta de la comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes no ha tingut el seu millor dia a Twitter,ha publicat aquesta piulada al seu compte de twitter fent referència a un rescat de dos catalans rescatats a “Huesca” per la guàrdia civil, sense donar-se que la notícia és del mes de juny i que amb estelades o sense, qualsevol persona ha de ser rescatada per les forces de seguretat, una piulada vergonyosa per ser d’una presidenta d’una comunitat autònoma, els internautes, catalans i espanyols no van trigar a recordar-li tots els errors comesos en una sola piulada.

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.