Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]El conflicte català, explicat per Stephen Colbert a ‘The Late Late Show’ per als nord-americans que encén la xarxa

No és cap novetat que la situació catalana està revolucionant a tots els mitjans nacionals. El que poques persones s’esperaven és que la batussa fora a saltar a l’altre costat del toll. El peculiar humorista Stephen Colbert va donar un monòleg a ‘The Late Late Show’ en què explicava als ciutadans nord-americans tot el que s’està vivint a Catalunya, en la seva característica clau humorística.

Titulat: “Espanya: Un altre país que tracta de restaurar la democràcia”

El monologuista va fer desplegament de l’humor més sarcàstic, per a un tema sens dubte molt delicat a casa nostra. “Hi ha una crisi a Espanya, el Parlament català ha declarat la independència”, va començar el presentador, per continuar condemnant l’empresonament de vuit membres del Govern.

Colbert va reproduir a continuació les paraules de Mariano Rajoy, que deien el següent: “He decidit convocar eleccions lliures, netes i legals per restaurar la democràcia”. A això, el presentador va afegir el seu toc particular: “Perquè res és més democràtic que empresonar els que la gent va votar”. “Espanya està en el seu punt d’ebullició”, va afegir.

Stephen Colbert anima el poble català

“Els catalans se senten únics perquè tenen la seva pròpia llengua, la seva pròpia cultura i les seves lleis són com cap”, ha argumentat. L’humorista va acabar animant al poble català. “Construir un nou estat costa sobretot esforç i determinació. La resta és molt complex”, va dir. Així acabava un monòleg carregat de sàtira i jocs de paraules que sens dubte hauria estat molt més polèmic si s’hagués emès en una cadena nacional.

Hòstia! No us perdeu el final!

Publicado por Jo vull votar adéu espanya en Miércoles, 29 de noviembre de 2017

x Close

Segueix