Press "Enter" to skip to content

La piulada del cunyat de Arrimadas titllant Ciutadans de fatxes que fa furor a internet

És de públic coneixement que el marit d’Inés Arrimadas, Xavier Cima, és un ex polític independentista de CDC que ara, per art de màgia, s’ha convertit al unionisme més extrem de Ciutadans, partit al que per cert ha confirmat que votarà el 21D com a vot prestat.

Fa temps ja vam explicar de com Cima va esborrar 4 anys sencers de tweets, assumim que pro independència, la mateixa setmana de les seves noces amb la líder del partit taronja. El que no ha aconseguit Arrimadas ha estat convèncer la família del seu marit, com hem vist en un tweet recent de Jordi Cima, germà de Xavier. En aquest tweet Jordi afirma que “ja fa temps” que Ciutadans és un partit fatxa.

Xavier Cima, marit d’Inés Arrimadas havia estat un independentiste convençut, líder de Convergència Democràtica de Catalunya al Ripollès, alhora una de les zones més independentistes de Catalunya. Cima, sent regidor de Ripoll fins i tot va votar a favor de declarar al Rei Joan Carles I persona non grata a la seva localitat.

Com qualsevol jove polític amant de les xarxes socials Cima es va lliurar a Twitter amb quantitat de missatges pro independentistes, missatges de partit i retweets de diversa índole. El típic time line d’un independentista convençut.

Buscant en aquest time line, o historial de Twitter si ho prefereixen, ens hem trobat amb una sorpresa: Cima va esborrar tots els seus tweets de quatre anys, just els previs al casament amb la líder de Ciutadans. Suposem que la majoria pro independentistes.

Comentaris

2 Comments

  1. Laura Laura 5 de desembre de 2017

    Aquesta deu ser la famosíssima “fractura social” de la que tant els hi agrada parlar als unionistes. Suposo que ara dirán que aixó no es rés, o senzillamament callarán i prou. O dirán que tots son lliures de pensar com volen i que s’estimen i respecten per igual.
    Donç aixó es ni mes ni menys, a CAT la única fractura no la causem els republicans.

  2. Pere Masachs Pere Masachs 7 de desembre de 2017

    Ai Arrimadas, te crecen setas en un propia casa….Veste’n ja de Catalunya!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.