Albiol fa esclatar la xarxa amb aquesta piulada carregant contra els bombers catalans que ahir van donar sang a Bèlgica

Els bombers catalans que es van desplaçar aquest dijous cap a Brussel·les per participar en la massiva manifestació independentista al centre de la capital belga han volgut acomiadar-se de la ciutat amb un gest de solidaritat. Vestits amb la seva habitual uniforme taronja i casc groc, els bombers han decidit donar sang en senyal d’agraïment per la el “respecte” mostrat pel “poble belga” a Carles Puigdemont, i els exconsellers Clara Ponsatí, Antoni Comín, Lluís Puig i Meritxell Serret.
Gest, que no va agradar al candidat del Partit Popular a Catalunya, Xavier García Albiol, que va aprofitar per carregar contra ells a Twitter amb aquesta piulada.

17 thoughts on “Albiol fa esclatar la xarxa amb aquesta piulada carregant contra els bombers catalans que ahir van donar sang a Bèlgica”

  1. És de miserable tergiversar els fets i manipular la veritat. Els bombers mereixen una felicitació pel seu gest de donar sang i no es mereixen les seves paraules d’odi i menyspreu Sr Garcia Albiol.
    Ha pensat que algun dia vostè la pot necessitar?

    1. No crec que le faxi falta la sang alguna vegada per que no te , ni sentiments ni res es un tros de io que se, no te ni adjetius per calificarlo Sr. García Albiol

  2. AIII SI LA MALDAT MATARA TU YA ESTARIAS MUERTO , LO QUE ES INDICNANTE ES QUE LOS JUECES I FISCALES LOS PAGAMOS ENTRE TODOS I SEAN TAN CORRUPTOS COMO EL ESTADO SCANYOL

  3. AL COMENTARIO DEL SR EMIGDIO . LO DEL VIAJE CADA UNO SE A PAGADO EL SUYO SE LO DIGO POR ESPERIENCIA ,YA ME GUSTARIA SABER QUIEN PAGO TODA LA GENTE UNIONISTA QUE VINO A BARCELONA ,HAY QUE SER INEPTO

  4. Sr. (per dir alguna cosa) García Albiol quan els bombers van massivament a donar sang a qualsevol hospital català per alguna causa, també van amb uniforme, també els criticarà, la ràbia se’l menja, amb tot gràcies per generar independència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.