Press "Enter" to skip to content

[AUDIO]Daniel Estulin: “El procés català és irreversible. És una necessitat del mercat mundial”

Daniel Estulin (nascut a l’URSS (Lituània)) és un escriptor, conferenciant, periodista d’investigació i autor de llibres de conspiració sobre el Club Bilderberg,[1] una conferència anual de les elits dels negocis, finances, mitjans de comunicació, militars i política, al qual només es pot accedir per invitació. És conegut per la seva extensa obra sobre aquest selecte grup del qual ha escrit un llibre anomenat “The True Story of the Bilderberg Group”, així com pels seus seminaris en viu a tot el món.
Segons explica a TV3, som a les portes d’un col·lapse econòmic mundial i hi ha dos blocs antagònics que s’enfronten per aconseguir l’hegemonia del poder mundial. Aquesta és la tesi que defensa Daniel Estulin, escriptor, periodista, investigador i exagent dels serveis secrets russos, en el seu últim llibre, “La trastienda de Trump”.

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.