[ÚLTIMA HORA]”Segons la policia les manifestacions de la Diada de l’11 de setembre són part del delicte de rebel·lió”

Segons ha explicat l’advocat del vicepresident Oriol Junqueras, Andreu Van den Eynde, en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio.

Aquesta informació està inclosa en un atestat de resum que l’advocat va rebre aquest dimecres, que és un document on la policia explica la seva visió sobre uns esdeveniments, en aquest cas les Diades catalanes que es fan cada l’11 de setembre.

Van den Eynde s’ha mostrat sorprès perquè el que descriu i denuncia l’atestat no és només el procés polític, sinó que considera delicte “una gent que s’ha organitzat per buscar la independència en manifestacions des de setembre de 2012”. A més a més, ha indicat que aquest atestat servirà a la Fiscalia com a suport provatori i que “ho sostindrà com un argument quan comenci el procés judicial”.

3 thoughts on “[ÚLTIMA HORA]”Segons la policia les manifestacions de la Diada de l’11 de setembre són part del delicte de rebel·lió””

  1. caram, ara la policia espanyola també s’apunta a fer de jutge per dir el que és delicte i el què no; deu estar a l’abast de tothom, potser que m’hi apunti…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.