Demolidor informe dels 12 observadors internacionals que van visitar Catalunya a les eleccions del 21D

El passat 21D La Junta Electoral Central (JEC) va negar l’Possibilitat d’acreditar observadors internacionals en OCASIÓ de les eleccions al Parlament de Catalunya,però igualment d’observadors de “Democracy Volunteers” van fer un seguiment i control de les eleccions catalanes, i aquest va ser el resultat presentat en un fil de Twitter per @ferdinand i que ha fet esclatar la xarxa.

Fuente : Ferdinan Twitter
Democracy Volunteers

11 thoughts on “Demolidor informe dels 12 observadors internacionals que van visitar Catalunya a les eleccions del 21D”

 1. Es vergonzoso que el estado español pueda cometer esos delitos y no sea castigado por las leyes internacionales …vergüenza ajena…al final dejaremos de creer en las autoridades y en la democracia…nos estaís quitando la ilusión y las ganas de defender nuestros ideales …valdría la pena que dimitierais no valeis para ser nuestros representantes políticos.

 2. En TV3 no fueron imparciales, dejad de engañar. Estamos es esta situación por culpa de unas personas que se hagan dedicado a hacer otra cosa menos su trabajo, que hagan el trabajo por el que le pagan a los politicos, menos delinquir y fugarse por DELITOS. Que conste, todos son mismo perro pero distinto collar.

  1. El estudio este no lo ha hecho un independentista. Asi que deja de engañar tu, y acepta las valoraciones neutrales. Imagino que tu neutralidad se emmarca dentro de la normalidad del PP. Democràcia i República!!!

  2. TV3 va ser la més imparcial de totes i amb una diferència aplastant! A veure si aprenem ja d’una vegada a interpretar gràfics! Que sou moooolt pesats amb el tema tot i que l’evidència és tant clara!

  3. Que algú ancara tingui el cinisme de dir que Tv3 no va fer be la seva feina…amb la rabia i l’ignorancia no s’avança en cap direcció simplement et quedes estancat en el no res. TvE i d’altres i la premsa del sistema es van dedicar a dir mentides i a inventar-se violencies i odis que formen part del seu repertori de mals sentiments i catalanofobia cronica

 3. Tot aixo només demostra que Espanya no juga net en res que els pugui perjudicar i perdre la riquesa que extreuen del poble català. Menys mal que van venir alguns observadors i han pugut. veure de quin pal van els nacionalistes. Com dirien ells mateixos “ no son trigo limpio”.
  Per tan estem en el nostre dret de voler marxar d’un país en el cual no volem estar, i ells tampoc ens volen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.