Albert Rivera carrega contra Puigdemont i protagonitza el primer ‘zasca’ del 2018

Resulta que el títol de President és vitalici i, per tant, titllar Puigdemont de “expresident” és incorrecte. Això és una cosa que sembla no entendre el líder de Ciutadans, Albert Rivera, que fent ús de la seva “profunditat” de discurs va publicar un tuit en què deia “Ex president Fake” a Puigdemont.

El tuit va ser respost per l’usuari de Twitter Bernat Castro amb el següent missatge: “Ya veréis cuando se entere que lo de Molt Honorable President’ es de por vida”, va comentar enllaçant l’tuit d’Albert Rivera .

1 thought on “Albert Rivera carrega contra Puigdemont i protagonitza el primer ‘zasca’ del 2018”

  1. O sabeu que es diu ALBERTO CARLOS,com a persona es una merda de tiu que no ha treballat MAI, A la Caixa era el gosset rastrer de FAINÉ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.