Press "Enter" to skip to content

Jordi Sànchez: “Aquest 2018 la llibertat de Catalunya serà imparable”

El número dos d’JuntsxCat a les eleccions catalanes i expresident de l’ANC, Jordi Sànchez, ha pronosticat aquest dimarts que aquest any “la llibertat de Catalunya serà imparable” tot i la sancions i empresonaments a sobiranistes, com és el cas.

“Tenim inhabilitacions i tenim sancions, tenim presó i exili, però qui té un problema és Mariano Rajoy perquè aquest 2018 la llibertat de Catalunya serà imparable”, ha afirmat en un apunt a Twitter.

Sànchez, juntament amb el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, està empresonat a la presó de Soto del Real des del passat 16 d’octubre, i en l’eleccions catalanes de desembre va acceptar la proposta de Puigdemont de ser el número dos de JuntsxCat.

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.