Aquesta és la iniciativa de l’ANC i Òmnium per portar a l’estat espanyol al tribunal europeu de drets humans

Òmnium Cultulas i l’ANC han portat a terme una incitiva per portar a l’estat espanyol al tribunal europeu dels drets humans, ja s’han recollit 400000 signatures de les 500000 necessàries, la iniciativa va acompanyada del següent text:

Portar l’estat espanyol davant el TEDH (Tribunal Europeu dels Drets Humans)

“L’estat espanyol vol impedir per tots els mitjans que els catalans podem exercir el dret fonamental de l’autodeterminació a través de la celebració d’un referèndum d’independència, amb una pregunta clara i amb una resposta binària (Sí o no).

L’estat espanyol reconeix des del 1977 el dret a l’autodeterminació i l’incorpora aquesta part del dret internacional dins de la constitució de 1978 i per tant, està incomplint amb les seves obligacions vers el respecte als drets fonamentals i als drets humans.

Insto a l’Assemblea nacional de Catalunya, a Omnium cultural, a Sumate, a l’AMi, a Drets.cat i a totes aquelles entitats politiques i civils que estan a favor que es realitzi un referèndum d’independència de Catalunya, a que iniciïn una campanya de recollida de signatures/autoritzacions per portar a l’estat espanyol davant del Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDH) i presentar una demanda colectiva sol•licitant s’obligui a l’estat espanyol a autoritzar, celebrar i respectar els resultats d’un referèndum d’independència per Catalunya.

L’objectiu d’aquesta petició, es reunir els 1,9 milions de vots independentistes i els 300 mil vots autodeterministes, en una única demanda colectiva contra l’estat espanyol davant del TEDH i fer que el que fins ara només és un “afer intern” passi a ser un “afer internacional” de primer ordre.

Feu correr per totes les vostres xarxes socials aquesta petició perquè aquest moviment cívic per l’assoliment de la #republiCAT no es de ningú i és de TOTS !!!

DONEC PERFICIAM !!! ”

Link Change.org

50 thoughts on “Aquesta és la iniciativa de l’ANC i Òmnium per portar a l’estat espanyol al tribunal europeu de drets humans”

  1. portem tres eleccions amb majoria independentista. Que mes necessita la democracia espanyola per que p
   odem decidir sense represio. ?La democracia no es el que decideix el poble? Pot ser que aqui son les reductes del franquisme el que diuen democracia. Aqui no ni ha agut cap ruptura del regim anterior. Nomes retocs superficials , Una constitucio controlada per que res pugui canviar.

  1. Demano el final del abús que s’està portant a terma a Catalunya,la supreció del 155 i portar a Catalunya a la seva llibertat,desitgem de la ciutadania catalana expressada per a dues vegades a les urned

  1. Después del escrito en donde pone Link change.org. Clicas y te llevará directamente a la página y sigue los pasos, es muy fácil. Un saludo.

 1. Demano s’obligui a l’estat espanyol a autoritzar, celebrar i respectar els resultats d’un referèndum d’independència per Catalunya. I portar l’estat espanyol davant el TEDH (Tribunal Europeu dels Drets Humans)

 2. Per les injustícies del tribunal supern i els mandataris del PP, per tratar malament i tindre a presó als dirigents de la ANC i Omnium que son els Jordi cuixat, J.Sanchez,al precident de ERC i Joaquim Forn Conseller de Interior.

 3. El que està fent l’estiu Espanyol vulnera la constitució que tan defensen i els drets humanos. Els catalana hem votar 3 cops!!!!!

 4. El edtat espanyol,es la continuaçio del franquisma,la epoca de la trançicio mai a existit,a sigut un engany,elz politics enpresonats. son presos politics,com a la epoca de franco,el PP te la compliçitat de CS i de PSOE,que de esquerras nomes te las siglas,mols dels,membres del,PP tenen familiars am pasat relaçionat am franco,o ells mateixos estan relaçionats am el fanquisma,espanya es una dictadura,mai a deixat de sero.

  1. Tens tota la raó per això no s’ha passat mai comptes de res dels 40 anys de dictadura perquè són els mateixos

 5. Per la repressió que te Catalunya
  Empresonats cautelarment (falses acusacions)
  Son gent de pau
  Govent al axili
  Repressió medis de comunicació
  Repressió Llibert d’expressió
  Manipulació Generalitat de Catalunya

 6. Vull una catalunya lliure i democratica i denunciar a l’estat espanyol per els seus actes en contra dels funamentals drets humans!! Fora dictadura!!!

 7. un regimen , del 78, fascista y impulsador de odio y terror, experto en corrupción y en violencia institucional, con el aval de los lacayos perifericos nazional-sociatas, falangitos naranjas y la abstención de los podemitas

 8. No ens podem deixar prendre la veu del poble i ens hem de desfer d’aquest govern corrupte.
  Endavant amb aquest iniciativa i totes les que facin falta.

 9. Tots, absolutament tots podem decidir què i qui volem que ens governi! Estic farta de pagar impostos abusius a politics corruptes que ben be ens xuclen la sang i ens ofeguen! Prou!

 10. A por ellos!!!!, a veure si ens fan justicia a fora, perque a dintre ja ho veieu, “Todo esta atado i bien atado!!!!!!!!
  Tots comprats i van a una contra catalunya!!!!

 11. Per una Catalunya lliure sense lleis que no ens deixen ni respirar ni progresar, España es un país corrupte on el govern de Rajoy (PP) i el PSOE i Ciutadans es reparteixen els diners amb obres i projectes inútils que estan enfonsant España desde fa molts anys i que el que fan és emplenar les seves butxaques i les dels seus amics; però això a Europa ja Ho sabeu!

 12. Si fem-ho, tenim que ser dignes de treurens de sobre aquesta sarpa opresora que ens ofega, cada vegade mes i canviar el color groc per el verd de vericitat

 13. Que hace la UE? Yo no me fio ni un pelo de ellos, preferiría ser un país como Noruega, hay mucha corrupción en la UE o sino quien es el que vigila donde van a parar los € que dam a los distintos países, gastandose los € donde no van destinados, esta llena de gente inútil

 14. Per dignitat!!!…perquè s’ens respecti i no s’ens tracti a tots, però sobre tot als nostres polítics ..com delinqüents per el simple fet de cumplir amb la voluntat de tot un poble..volem DEMOCRÀCIA real!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.