Press "Enter" to skip to content

Aquest és el vídeo que ha fet Dante Fachín després de veure #1octubreTV3

Albano Dante Fachín, l’ex Podem a Catalunya, després de desvincular-se totalment de la formació de Pablo esglésies s’ha manifestat clarament a favor del dret a decidir i fins i tot ha participat en algunes xerrades de Esquerra Republicana de catalunya, ahir, després de veure el vídeo de TV3 l’1 d’octubre va penjar aquest vídeo que va tenir una resposta massiva per part dels internautes.

Foto:foto_Adria_Costa

Comentaris

2 Comments

  1. El justicier El justicier 11 de gener de 2018

    Albano demostres ser una persona honesta i fidel als teus principis. Et felicito!!! Després de veure tants politics desaprensius que només busquen el seu benestar i el poder sense cap pudor, ets una alenada d’aire fresc. Moltes gràcies.

  2. Juanjo Juanjo 11 de gener de 2018

    Gent inteligent com D.Fachin es un tresor per la democràcia primer i per l,independentisme després.
    Els comuns ha perdut un gran valor.
    Ja s,ho faran!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.