[VÍDEO] Una “xirigota” del Carnaval de Cadis es mofa de Puigdemont i el públic en demana la decapitació i mort

Les xirigotes són una de les tradicions del Carnaval de Cadis. Al desembre ja van començar les eliminatòries preliminars per conèixer quina s’endurà el premi de les fases finals que se celebraran al febrer. Aquest dimarts, Onda Cádiz Televisión va emetre algunes de les representacions. I és clar, un any més, Catalunya va ser protagonista.

Una de les més ofensives va ser la del conjunt La família verdugo, que durant la seva actuació van vestits de trobadors de l’edat mitjana, bruts i deixats, van representar el judici i la posterior decapitació del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Després del pas de diversos personatges, al minut 15:55 arriba el torn del polític català, de qui han de decidir si “cortarle la cabeza o matarlo a pelah”.

Segons informa Naciodigital.cat ,és llavors quan comença el cant en què els polítics demanen perdó “per haver celebrat un referèndum”, per “les urnes que vaig col·locar”, tot i que eren “caixes de roba”. El mateix home que ha presentat els condemnats és qui demana al públic: “Hem de perdonar-los la vida?”. La resposta és clara: un llarg i contundent “no”.

4 thoughts on “[VÍDEO] Una “xirigota” del Carnaval de Cadis es mofa de Puigdemont i el públic en demana la decapitació i mort”

  1. Val tot per ser una bufonada?
    Si no s,impose,n un llimits s,acabara demanant la mort o la violació d,una persona. Com ara.
    Que intervinga la fiscalia i es depuren responsabilitats.
    Amb els drets fonamentals i la vida no es juga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.