Press "Enter" to skip to content

Un polèmic Albiol reapareix a Twitter i la gent li respon que “el trobava a faltar”

El president del Partit Popular de Catalunya, Xavier García Albiol, ha reaparegut a les xarxes socials amb una piulada contra l’alcaldessa de la CUP de Badalona, ​​fa alguns dies que es comenta que Albiol deixarà la presidència del partit i es centrarà en aconseguir l’alcaldia de Badalona, ​​un dels noms que s’estudia per ocupar el seu lloc és Dolors Montserrat.
En la seva reaparició a Twitter, famós per les seves polèmiques piuladas,ens ha sorprès que molts usuaris “el troben a faltar”, de manera irònica, a causa del “entreteniment” que suposa llegir les sevas piuladas i respondre.

Comentaris

2 Comments

  1. Laura Laura 14 de gener de 2018

    Home, ara només ha de canviar el nom del partit. Es podrían dir PPC EN LIQUIDACIÓ.

    • Isabel León i Solé Isabel León i Solé 14 de gener de 2018

      El millor comentari per mi el de la Laura..el que més escau….xapò..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.