Un polèmic Albiol reapareix a Twitter i la gent li respon que “el trobava a faltar”

El president del Partit Popular de Catalunya, Xavier García Albiol, ha reaparegut a les xarxes socials amb una piulada contra l’alcaldessa de la CUP de Badalona, ​​fa alguns dies que es comenta que Albiol deixarà la presidència del partit i es centrarà en aconseguir l’alcaldia de Badalona, ​​un dels noms que s’estudia per ocupar el seu lloc és Dolors Montserrat.
En la seva reaparició a Twitter, famós per les seves polèmiques piuladas,ens ha sorprès que molts usuaris “el troben a faltar”, de manera irònica, a causa del “entreteniment” que suposa llegir les sevas piuladas i respondre.

2 thoughts on “Un polèmic Albiol reapareix a Twitter i la gent li respon que “el trobava a faltar””

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.