Press "Enter" to skip to content

Arrimadas a Puigdemont: “Se ha presentado con un partido condenado por corrupción, olvídese de ser presidente”

“Oblideu-vos de ser President; ha perdut les eleccions, està fugit de la Justícia i s’ha presentat amb un partit condemnat per corrupció “. Així s’ha dirigit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, a Carles Puigdemont, a qui ha retret haver-se presentat a les eleccions “amb un partit com Convergència que ha estat condemnat a pagar més de sis milions d’euros per corrupció “pel Cas Palau.

Arrimadas, en una roda de premsa al Parlament, ha criticat que “els senyors de Convergència volen seguir fent servir les sigles d’aquest partit per a algunes coses, però es volen oblidar de la responsabilitat pels casos de corrupció”.

La líder de Ciutadans a Catalunya creu a més que molts dirigents de Convergència es van convertir en independentistes quan va començar la investigació del “Cas Palau”: “Van veure en l’estelada la manta perfecta per tapar la corrupció”, ha dit.

Segons informa Diario16.com, un dia abans que es constitueixi la cambra catalana, Arrimadas ha retret a Podem que “per culpa seva matí tornarem a veure el Parlament presidit per una persona disposada a saltar-se les lleis” en haver-se posat novament “del costat dels partits separatistes” i haver donat “un cop de porta” a Ciutadans. “Tenim l’opció de començar una nova etapa i de garantir un canvi a Catalunya, però Podem prefereix tornar a viure l’etapa anterior”, ha conclòs.

x Close

Segueix