Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Cristina Seguí es mofa de la malaltia de Pascual Maragall i Rufián li respon a Twitter

Les paraules de la exmembre del partit ultradretà VOX i tertuliana del programa El Gato al agua d’Intereconomía Cristina Seguí han generat dures crítiques després de fer broma amb l’Alzheimer que pateix l’exalcalde de Barcelona Pascual Maragall i les recents aparicions polítiques del seu germà, Ernest Maragall . “Dubto sobre qui té la malaltia greu en la seva família”, ha apuntat.

Durant l’emissió, els tertulians parlaven sobre el discurs que va donar el diputat d’ERC en la seva funció de president de la mesa d’edat del Parlament de Catalunya, que havia de gestionar la sessió de constitució de la nova taula.

Cristina Seguí va criticar durament el canvi de partit de Maragall, que va ser en el seu moment un dels fundadors dels socialistes catalans. “El PSC es una extraordinaria cuna y una cantera impresionante de separatistas y golpistas”, ha dit, abans de fer broma amb la malaltia degenerativa.

Gabriel Rufián ha respost aquestes paraules a través del seu compte de Twitter, penjant el vídeo en què apareix Seguí parlant sobre Pascual i Ernest Maragall.Cristina Seguí va criticar durament el canvi de partit de Maragall, “Pongo esto aquí al menos porque si fuera al revés saldríamos hasta en los deportes”ha piulat el portaveu adjunt d’ERC al Congrés., ha deixat anar el portaveu adjunt d’ERC al Congrés.

Seguí ha respost a la piulada de Rufián: “Y a tenor de vuestras prácticas miserables, me reafirmo. En realidad también dudo de la tuya (salud mental), aunque desconozco tus antecedentes. Creo que sólo es afición al pesebre”.

x Close

Segueix