Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]La cadena britànica Sky News ha reunit el seu equip de tres reporters i expliquen què van viure l’1 d’octubre

Darrere les càmeres. La cadena britànica Sky News ha reunit el seu equip de tres reporters que van cobrir l’1 d’octubre. Durant 10 minuts, l’equip explica què va viure aquell dia del referèndum en un dels col·legis de Barcelona.

A les imatges, algunes de les quals la cadena no havia emès encara, es pot veure com la policia dispara pilotes de goma. El periodista explica que ningú s’esperava “que hi hagués aquest nivell de violència”.

El periodista diu que la violència policial va ser “injustificada” i que l’ordre d’actuar va ser “una bogeria i una decisió equivocada per part del govern espanyol”. I conclou: “Volien impedir una crisi constitucional i van acabar creant una crisi per si mateixa”:

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.