Press "Enter" to skip to content

Xavier García Albiol es manifesta contra “ell mateix” i esclata Twitter amb aquesta piulada

Policies i guàrdies civils s’han manifestat pel centre de Barcelona per reclamar l’equiparació salarial amb els Mossos d’Esquadra i l’Ertzaintza.

La protesta ha començat a la plaça Urquinaona i ha baixat per Via Laietana. Quan els manifestants han passat davant la comissaria de la Policia Nacional, hi han deixat flors mentre cantaven “aquesta és la nostra policia”. La manifestació ha acabat a la plaça Catalunya.

“Mateix sou per la mateixa feina” ha estat la crida més repetida.

La marxa ha tingut el suport dels líders del PP català i de Ciutadans. Hi han participat Xavier García Albiol, Albert Rivera i Inés Arrimadas.

Curiosament Xavier García Albiol s’ha presentat a la manifestació acompanyat per Albert Rivera i Inés Arrimadas, el que crida l’atenció és que els dos partits tenen força suficient per poder tirar endavant aquesta equiparació salarial fa anys, però no ho han fet, però avui es manifesten contra les decisions que ells mateixos no van prendre en el passat, després de publicar una foto de la manifestació a Twitter els internautes li han recordat que si no hi ha equiparació salarial és perquè el seu partit no ho ha volgut.

x Close

Segueix