Press "Enter" to skip to content

Puigdemont fa un pas amb riscos i ja és a Copenhaguen

Carles Puigdemont ha arribat a Copenhaguen, capital de Dinamarca, per participar en una conferència a la Universitat d’aquella ciutat. El president cessat pel 155 no ha tingut cap problema per entrar a Dinamarca i ha sortit de l’aeroport on l’esperava un cotxe.

Puigdemont s’ha desplaçat a primera hora del matí fins a a l’aeroport de Charleroi, a Brussel·les, on ha agafat un avió de Ryanair en direcció a Dinamarca que ha sortit a les 7 del matí i ha arribat a Copenhaguen a les 8.18 hores.

La seva arribada ha produït un gran enrenou mediàtic a l’aeroport danès i alguns periodistes han arribat a quedar-se bloquejats en una porta giratòria.

Puigdemont s’ha presentat a l’aeroport cap a les 6 del matí acompanyat de l’empresari Josep Maria Matamala.

El president, que ha sortit per primer cop de Brussel.les, té previst quedar-se a Copenhaguen fins aquest dimarts, on s’entrevistarà amb divesos diputats del país. En un tuit, Puigdemont ha recordat que faria una conferència.

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.