Press "Enter" to skip to content

Albiol demana la renúncia de Puigdemont i es mofa de Pilar Rahola

Els partits ja han reaccionat a la filtració de missatges entre Puigdemont i Comín en què el president diu textualment: “Això s’ha acabat”, Xavier García Albiol diu que per primera vegada en molt de temps Puigdemont té raó i que “només falta que ell i l’independentisme ho assumeixin com abans millor”.
En una roda de premsa al Parlament ha assegurat, a més, que els missatges expressen “un sentiment que els seus companys estan expressant des de fa mesos en l’àmbit privat” i “reflecteixen la frustració a la qual condueix un procés que se sabia plenament que era literalment impossible de poder materialitzar”.

Albiol diu a Puigdemont que “per no seguir fent el ridícul” ha de “presentar la seva renúncia com a diputat”.

I després ha penjat aquesta piulada dedicada a Pilar Rahola en què de manera sarcàstica li pregunta com ho té avui.

x Close

Segueix