Press "Enter" to skip to content

Rajoy felicita els premiats del Goya abans que acabi la gala i esclata Twitter

Encara quedaven els premis més importants de la nit, però el president del Govern ja en tenia prou.

Almenys a Twitter, on Mariano Rajoy va enviar a les 23:39 el següent missatge als premiats a la gala dels Goya 2018: “Felicito a tots els guardonats en els Premis Goya. La meva enhorabona al cinema espanyol. MR”.

Un missatge molt criticat, no només pels que recordaven l’infrafinançament de la cultura a Espanya o l’elevat IVA que encara pesa sobre la indústria del cinema, sinó també pels que li recordaven que la gala seguia en marxa.

Comentaris

One Comment

  1. Juanjo Juanjo 4 de febrer de 2018

    Perquè serà que s,endevinava el premi a la patriòtica coixet?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.