Press "Enter" to skip to content

Levy no tornarà a TV3 pel suposat “linxament” que va patir Arrimadas al FAQS

Andrea Levy, vicesecretària d’estudis i programes del PP i diputada al Parlament, no anirà més a TV3. La parlamentària popular ha pres aquesta decisió en solidaritat amb Inés Arrimadas. Levy no considera adequat el tracte que va rebre la líder de Ciutadans a Catalunya al programa Preguntes Freqüents (FAQSL), emès el passat dissabte a la nit.

“És escandalós”, diu Levy a La Vanguardia i concreta que a Arrimadas li van preguntar “pel seu pare, definint-lo com policia franquista”. La diputada del PP tampoc veu amb bons ulls que els col·laboradors del programa li reprochasen a Arrimadas que en ocasions parli en castellà al Parlament.
“Jo veia molt TV3, quan hi havia programes com Nissaga de Poder o el d’Alfons Arús, però ara TV3 s’ha convertit en Teleprocés i mentre segueixi així, no penso tornar. Perquè em linchen, em quedo a casa meva “, afirma Levy, que ha renunciat a participar tant en l’Preguntes Freqüents com a Els Matins.

El PSC ha demanat que es convoqui la Comissió parlamentària de control de l’actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Levy espera a aquesta reunió per donar més explicacions sobre la situació, tot i que veu improbable que la comissió se celebri abans que hagi Govern.

De moment, Levy ha usat el Twitter per fer pública la seva decisió de no acudir a la televisió pública catalana: “Què per què m’he negat a ser entrevistada en aquest programa de TV3 i ho seguiré fent, per molt que em insisteixi seu director? Doncs veuran, si volen la seva quota de pluralisme facin un programa en què els entrevistats no indepes no se’ls faci linxaments. He dit “, ha afirmat en aquesta xarxa social.

x Close

Segueix