Press "Enter" to skip to content

Cospedal: “La immensa majoria de ciutadans de Catalunya” pensen que TV3 és “un mitjà de propaganda i manipulació”

La ministra de Defensa del govern espanyol, María Dolores de Cospedal, va dir aquest dimecres que si l’article 155 es continua aplicant més temps o es revisa s’hauria d’ampliar aquesta aplicació a TV3.

Entrevistada pel mitjà digital OK Diario, Cospedal no va concretar en què ha de consistir la intervenció del govern espanyol a TV3. Es va limitar a dir que “de forma indiscutible caldria parlar-ne”:

“TV3 es veu des de fa 30 anys, efectivament, i a tothom li ha semblat que la llibertat d’informació havia d’estar per sobre. El que passa és que a una immensa majoria de ciutadans de Catalunya i, per descomptat, de la resta d’Espanya, ens sembla que TV3 ha deixat de ser un mitjà de comunicació social per passar a ser un mitjà de propaganda política i de manipulació. Crec que això és una evidència i en aquest sentit, des del moment en què es tornés a examinar el funcionament de l’article 155, TV3 s’hauria de mirar.”

Al llarg del text l’entrevistador, el director d’OK Diario, Eduardo Inda, li pregunta reiteradament sobre què creu que s’ha de fer amb TV3, “tancar-la, democratitzar-la o intervenir-la”, però De Cospedal només respon que caldria “mirar-ho.”

x Close

Segueix