Press "Enter" to skip to content

El PP es fa ressò del ‘fake news’ de Sostres a la portada de l”ABC’ i s’oblida d’Esperanza Aguirre

El suposat viatge a Veneçuela d’Anna Gabriel per participar en la campanya de Nicolás Maduro, “scoop” periodístic destapat per Salvador Sostres a ABC i desmentit per la CUP, s’ha convertit en trending topic a Twitter. Nombrosos tuiters de dretes han aprofitat aquest ‘fake news’ per passar comptes amb l’independentisme. El polèmic regidor del PP de Madrid, Percival Manglano, s’ha sumat a aquesta mentida-campanya tuitera:

En paral·lel a les crítiques, alguns usuaris qüestionen el tractament desigual d’ABC, que tapa la corrupció del PP. Entre ells, l’exlíder d’Podem a Catalunya, Albano Dante Fachín.

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.