Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]”Ningú porta estelades a la meva ciutat”, el motiu per atacar l’autocar del Barça

El Barça va guanyar a Mestalla davant el València dijous passat per certificar la seva cinquena final consecutiva de la Copa del Rei. Una alegria per als blaugranes que a prop va estar de truncar-quan un aficionat, després de la finalització de la trobada, els va llançar un objecte a l’autocar per trencar una de les llunes.

L’autor de l’acció delictiva ha estat identificat per les càmeres de ‘Antena 3’. El seu nom és Daniel López i diu que està “penedit de cor” encara que advertint als independentistes catalans: “Una bandera estelada no me la porta ningú a la meva ciutat”, va afirmar el valencià després de descriure el llançament “d’una bateria d’un portàtil” com “la manera de marcar territori”.

x Close

Segueix