Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[Vídeo]La ministra Fátima Báñez titlla de “covard” i “miserable” a Carles Puigdemont

En una entrevista a la cadena COPE, Báñez ha volgut respondre al tuit de Puigdemont en què demanava explicacions per la relació entre el CNI i l’imam de Ripoll. Ho ha fet així,”Covard” i “miserable”. Aquest són els dos adjectius que la ministra d’Ocupació, Fátima Báñez, ha penjat a Carles Puigdemont.

Diu Báñez que Puigdemont “falta a la veritat”

“Sabíem que el senyor Puigdemont era un covard, que va fugir a Brussel·les per no donar la cara davant la justícia i complir amb la legalitat. Però ara sabem des d’ahir que és un miserable, perquè falta a la veritat i és una vergonya que ho digui algú que ha estat al capdavant de la Generalitat de Catalunya, que és una gran institució pública espanyola.”

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aneu a la barra d'eines