Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Amb aquesta cançó han acomiadat al Rei els veïns del Palau després d’un sopar força incòmode

Després de l’Plantada d’Ada Colau i Roger Torrent al rei Felip VI, en el seu discurs, el monarca ha destacat el paper de la “cooperació institucional amb objectius clars i en benefici de tots” com una de les claus de l’èxit de la història del Mobile World Congress (MWC) a Barcelona.

En el seu discurs davant els responsables del congrés tecnològic i autoritats catalanes i espanyoles en el sopar celebrat al Palau de la Música de Barcelona, el Monarca ha destacat la importància de “la col·laboració entre el Govern central, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona “per haver convertit aquest esdeveniment en un “èxit” per a la ciutat des de 2006.

Després d’un incòmode sopar, el monarca ha abandonat el recinte sota una forta custòdia policial i com a música de fons L’ HIMNE DE RIEGO i les “cassolades” dels veïns, alguns dels quals es van oferir a l’CDR per a col·locar en els seus balcons altaveus amb aquest himne.

Un beso para esas vecinas del Palau que se han ofrecido al CDR para instalar un equipo de música en su balcón. Gracias a ellas se ha podido despedir debidamente al 'preparao' con 750W de Himno de Riego.

Publicado por Rafa Serra en Domingo, 25 de febrero de 2018

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.