Press "Enter" to skip to content

Un professor de la UAB encén la xarxa afirmant que Cs i Tabarnia són “el càncer de Catalunya”

El professor de la UAB, Jaume fàbrega, ha fet esclatar la xarxa amb aquesta piulada : “tabernesos, C’s…el càncer de Catalunya, tercera generació de migrants que ens odien, com la tercera generació de magrebins de França, adeptes de la violència i l´odi al país d’ acollida”.

Jaume Fàbrega i Colom és un historiador, periodista, crític d’art i consultor gastronòmic espanyol, és professor de gastronomia a l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Desprès de les milers de respostes del polèmic Tweet la Universitat Autònoma de Barcelona va obligar el professor a esborrar la piulada i demanar disculpes públicament.

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.