Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Rajoy encén Twitter: “Som un partit eficaç que va rebre les pitjors herències i ofereix els millors resultats”

El president del govern espanyol, Mariano rajoy, ha volgut expressar a twitter la confiança en la feina realitzada pel Partit pupular en matèria d’economia, i l’ha plasmat penjant aquesta “polèmica” piulada. “Som un partit eficaç que rep les pitjors herències i ofereix els millors resultats. Seguim treballant amb honestedat per explicar el nostre projecte i seguir construint entre tots la millor Espanya del benestar i les oportunitats.”

Els internautes han expressat la seva disconformitat responent a la xarxa social

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aneu a la barra d'eines